Bankirai Onderhoud | Onderhoud Bankirai Terras

Een terras aanleggen is één zaak, maar het onderhouden is een andere. Uiteraard zou u graag hebben dat uw houten terras er niet alleen vandaag maar ook de komende jaren netjes en verzorgd bij ligt.

Vanaf heden kan U Uw houten terras laten reinigen en onderhouden door ons !

 Wij hebben hier de meest vooruitstrevende  machine  van Duitse makelij voor aangeschaft. Voor de behandeling is het hout door wind en (zure) regen sterk vergrijst, groen en vuil. Na de behandeling straalt het terras weer als nieuw en is het bestand tegen inwerkingen van buitenaf.

  1. Deze reiniging van  terrassen is uniek in België. Door deze machine met vooruit roterende schuurborstels worden Uw terrassen ontdaan van alle vuil, dat wil zeggen alle mos, groen en vergrijzing wordt stofvrij weggeschuurd, ook in de voegen en randen van anti-slip planken !  U bekomt een terras dat  een nieuw uitzicht heeft. Het speciale aan deze machine is dat de houtvezels tijdens het  reinigen met vooruit roterende borstels niet worden beschadigd en de houtporiën terug worden gesloten.
  2. Polieren met olie : we kunnen ook uw terras inoliën en polieren na het droogschuren!  Inoliën gebeurt best  jaarlijks.

Mail ons enkele fotos en informatie door én het aantal m² en wij bezorgen U dan per kerende een offerte op maat !

Bel ons nu 0475/262354 of mail ons op info@tuinterras.be

 

 

Tip : gebruik nooit een hoge druk spuit ! Dit beschadigd de houtstructuur !