Bankirai Onderhoud | Onderhoud Bankirai Terras

Een terras aanleggen is één zaak, maar het onderhouden is een andere. Uiteraard zou u graag hebben dat uw houten terras er niet alleen vandaag maar ook de komende jaren netjes en verzorgd bij ligt.

Vanaf heden kan U Uw houten terras laten schoonmaken en renoveren / onderhouden door ons !

 Wij hebben hier de meest vooruitstrevende  machine  van Duitse makelij voor aangeschaft. Voor de behandeling is het hout door wind en (zure) regen sterk vergrijst, groen en vuil. Na het kuisen straalt het terras weer als nieuw en is het bestand tegen inwerkingen van buitenaf.

  1. Deze reiniging van  terrassen is uniek in België. Door deze machine met vooruit roterende schuurborstels worden Uw terrassen ontdaan van alle vuil, dat wil zeggen alle mos, groen en vergrijzing wordt stofvrij weggeschuurd, ook in de voegen en randen van anti-slip planken !  U bekomt een terras dat  een nieuw uitzicht heeft. Het speciale aan deze machine is dat de houtvezels tijdens het  reinigen met vooruit roterende borstels niet worden beschadigd en de houtporiën terug worden gesloten.
  2. Bekijk onze werkwijze op You Tube :  https://youtu.be/MKCj0VuWgyE
  3. We kunnen ook uw houten terras met olie behandelen na het droogschuren!  De olie zorgt voor een diepgaande impregnering van het hout en verzadigd de poriën.  Het geeft het hout een sterk en slijtvast oppervlak én accentueert de natuurlijke houtstructuren en tinten van het hout.
  4. De olie beschermt tegen schimmels en bacteriën én is waterafstotend. Inoliën gebeurt best  jaarlijks en is een absolute aanrader. Het schoonmaken en oliën van uw houten terras verlengd de levensduur aanzienlijk.
  5. Vanaf 2017 kunnen we u nu ook een anti slip olie aanbieden met korrels die de veiligheid aanzienlijk verhoogd.
  6. Deze antislip olie vertraagt ook aanzienlijk de vergrijzing door toevoeging van een UV-beschermingsmiddel.

 

Mail ons enkele fotos en informatie door én het aantal m² en wij bezorgen U dan per kerende een offerte op maat !

Mail  info@tuinterras.be   of bel ons nu 0475/262354

 Wij onderhouden terrassen in heel België !

 

Tip : gebruik nooit een hoge druk spuit of een klassieke reinigingsmachine ! Dit beschadigd de houtstructuur !